Sport fogadas bonusz

Információk

Hozzáadott: 2017-12-28
Kategória: bet365

Sport fogadas bonusz

Sport fogadas bonusz

Hanescu - Ramos-Vinolas -> Tipp: Hanescu 2-0, bet365, 2.00, 1 egység -> +1 egység.

Gimeno-Traver - Ramirez-Hidalgo -> Tipp: Rubén Ramirez-Hidalgo, Victor Chandler, 3.00, 1 egység -> -1 egység. Querrey - Llodra -> Tipp: Michael Llodra, Pinnacle Sports, 2.33, 2 egység -> +2.66 egység. Llodra - Gimeno-Traver -> Tipp: Michael Llodra, Boylesports, 1.80, 10 egység -> +8 egység.

3-as kombi: 3 hasonló meccsnél egy hazai, egy döntetlen és egy vendég tipp. 2. lépés: Alacsony kifizetésű fogadóirodákat is felejtsük el. Csak a bónuszok kijátszására alkalmasak. Eddigi egyetlen mérkőzésüket Hanescu nyerte 3-2-re füves pályán, Wimbledon-ban.

Ha mégis Djokovic nyer, akkor pedig 3$. Tehát mindenféleképp nyerünk. Ekkor kötünk egy lay fogadást (hogy Nadal nem nyer) 13$-ral 1.35-ös szorzóval. Már elbuktam a mostani lottómat a Vasas - MTK döntetlennel, de a többi tippem még bejöhet azért.

Férfiaknál is alkalmazható akár salakon, de kerüljük a szervaágyúk (Karlovic, Isner) ellen ezt a stratégiát. A break hátrányban lévő teniszezőnőre fogadunk (back), majd mikor visszabreak-el, akkor lay-eljük. Sok mindent nyert már, és mindig törődik az emberekkel.”

Valahogyan biztosan helyre tudja rázni a Realt, és le tudja porolni a Madridban az utóbbi években semmibe vett értékeket. „Ancelotti egy fantasztikus edző és remek ember is egyben. A Napoli edzője a Real Madrid élére kinevezett 54 esztendős Carlo Ancelottira nézve kedves nyilatkozata közben ásta elő a korábban már eltemetett csatabárdot.

Benítez tavaly novemberben vette át a Chelsea irányítását az igencsak döcögős szezonkezdetet követően Roberto Di Matteótól. Fantasztikus hétvégén vagyunk túl ismét , Norbi minden futam után a sportfogadás bónuszok dobogón állt, Beni pedig végig a top 10-ben autózott, mindketten nagyot léptek most előre, nagyon köszönjük a rengeteg kilátogató magyar szurkolónak a bíztatást, fantasztikus hangulatot teremtettek!

Tudjon meg többet


foto
Bet365 sportfogadas

Top