Internetes fogadoirodak

img

Annál is inkább fájdalmas Ashtonnak, aki elvesztette Angliát Stuart Lancaster alatt helyezték el, hogy Jones első angliai csapatában nevezték el a hat nemzet előtt. Számtalan esetben előfordul, hogy a favorit fordít és 2-1-re nyer, de már akkor is profitot érünk el, ha 1-1-nél, vagy break előnyben lay-elünk. A kereskedés, trade-elés lényege, hogy egy eseményre magas szorzóra back (nyer) fogadást kötünk, alacsony szorzóra pedig lay (nem nyer) fogadást kötünk, ezáltal akár nyer, akár veszít a versenyző/csapat, mi már nyertünk.

Fontos, hogy csak olyanra fogadjunk, aki van elég erős, hogy megnyerje a meccset. Az a legfontosabb célom, hogy a debreceni utánpótlást egy olyan bázissá formáljam, hogy a jövőben minél több saját nevelésű, tősgyökeres fiatal kapjon szerepet az első csapatban, illetve öregbítse a cívisváros nevét a magyar nemzeti válogatottban” - idézte a klub közleménye Varga Tamást. Következő versenyünk július 13-14-én Németországban, a Nürburgringen lesz, a csapat nem is megy haza előtte, innen egyenesen oda megyünk, és megpróbálunk hasonlóan sikeres hétvégét teljesíteni!

Mondani sem kell, a közönség őrjöngött, Norbi a leintés után pörgött-forgott előttük kamionjával, majd mindenki rohant a pódiumra, és zúgott a Ria-Ria-Hungária, olyannyira, hogy amíg nem hagytuk abba, nem is folytatták a ceremóniát… -, Norbi a hatodik helyről ismét óriási csatákban feljött a másodikra, megelőzte Marcus Bosigert, majd Jochen Hahnt, végig nyomta őt hátulról Albacete, és a végére utolérte az élen haladó Buggyrát, de előzni már nem maradt ideje, így második lett, ezzel csapatunk történetében először állhatott pilótánk négy futamból négyszer a dobogón! Beni számára megint a csatározásról szólt a futam, ne feledjük, olyan A” motoros pilótákkal harcolt végig, mint Reinert és Mika, valamint az erős Renault-os Janiec és Blaise!

  • Unibet Magyarorszag Unibet Magyarorszag
  • Sportingbet ingyen fogadasok Sportingbet ingyen fogadasok
  • Bet365 bonusz Bet365 bonusz
  • Sport fogadas bonusz Sport fogadas bonusz
  • Bet365 sportfogadas Bet365 sportfogadas
Top